Vi finansierar ditt bilköp

Finansieringen är en viktig del av varje bilaffär

Vi har stor erfarenhet av finansiering och sköter den åt dig vare sig du handlar nytt eller begagnat, privatbilslån, privatleasing eller företagsleasing. Eftersom vi har finansieringen i huset underlättar det för dig då du har din säljare som kontaktperson på företaget. Idag väljer många privatpersoner och företag att finansiera sitt bilköp hos Fribrocks Bil Finans eller via någon av våra finansieringspartners.

  • Enkelt, snabbt och flexibelt
    När du köper bil hjälper din säljare dig snabbt och enkelt med finansieringen direkt på plats. Du väljer själv vilket upplägg som passar dig. Även under avbetalningsperioden kan det vara bra att kunna anpassa upplägget. Månadskostnaden på avbetalningen kanske behöver ändras under en period.
  • Betala inte allt kontant
    Har du tänkt betala hela bilen kontant? Ibland kan det vara klokt att tänka om. Genom att lägga upp en del av köpeskillingen som en “lagom” månadskostnad kan du välja att behålla en del av dina pengar till oförutsedda möjligheter eller utgifter. När du drygar ut köpesumman med ett litet billån i Fribrocks Bil Finans kan du köpa en något nyare bil och på så vis skjuta upp nästa bilköp. Det kan faktiskt innebära att du i slutändan både får en säkrare och bättre bil samtidigt som du sparar pengar, trots räntan som tillkommer! 30% av räntan du betalar är avdragsgill i deklarationen och den får du tillbaka som skatteåterbäring.
  • Privatleasing
    Att ha tillgång till en bil utan att behöva köpa den blir allt vanligare. Lösningen heter privatleasing. Privatleasing har blivit mycket populärt de senaste åren, och det är inte så konstigt då det ger tillgång till bil på ett både bekvämt och flexibelt sätt. När du leasar en bil så prenumererar du på den och betalar med andra ord för nyttjandet av bilen utan att lägga in någon kontantinsats. Kostnaden för privatleasingavtalet varierar beroende på vilken typ av bil, hur långt du förväntas köra, utrustningsnivå och längden på avtalet. I månadskostnaden ingår även service och ibland också vägassistans. Efter att den avtalade leasingperioden är slut återlämnas bilen. Fribrocks Bil erbjuder privatleasing på flertalet av våra bilmodeller. Vanligaste leasingtiden är 36 månader med en körsträckor på 1.000 – 2.000 mil/år.